2 Şubat 2009 Pazartesi

İŞTE BİZ BU ADAMLARI DESTEKLİYORUZ(HAMAS)...





Gazze'de bir terör devleti yaratmış , Seçimleri bölgedeki herkeze kafa tutabilecek bir kabadayı olarak kazanmış, daha sonra oy kaybına uyramaya başlayınca başka bir ülkeye nereye gittiği belli olmayan füzeler yağdırmış bir terör örgütüdür hamas. Sadece İsrail'e roket sallamakla kalmamış kendi dikdatörlüğünde kendinden farklı düşünenleride temizlemiştir. Fırlattığı roketlerin sonucunu düşünmeden ; Eminimki kendi halkında ölenlerin acısını bizim kadar çekmemiştir.
Terör örgütleri ne yapar aynen Pkk'nın yaptığını yapar ve kendini halkın içine gizler eylemlerini halkın arkasına sığınarak yapar, o sözde savunduğu halka zarar geldiği zaman bunu probaganda aracı olarak kullanır. İşte burada da tam bunu görüyoruz; hamas Filistin halkının arasında saklanıyor, oradan israile bunların olacağını bilerek roket fırlatıyor ve israilin akılsızca yaptığı saldırıları ve öldürdüğü çocukları kendine oy ve propaganda aracı olarak kullanıyor. Eminimki ölen her Filistinliye bir bonus olarak bakıyorlardır. Her israil Misket bombasının öldürdüğü erkek 10 puan , kadın 10 puan , Çocuk 50 puan , hele bide bebekse 100 bonusu kapmışsın demektir.) Biz burada basının yaptığı haberler neticesinde üzülürken, hergün bir kısım insan sokaklarda yürüyüş yaparken onlar orda ellerini ovuşturup amerikan viskilerini yudumlayıp gelen bonuslarını saymakla meşgullerdir.
Bizim Davos'ta efsane olmaya çalışmakla uğraşan başbakan napıyor bulunmaz fırsatı değerlendiriyor ve kömürden daha güzel bir oy toplama malzemesi buluyor ve israil'e siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz gibi halkın kullanacağı cümlelerle olay çıkartıyor. savaş esnasında bu ülkenin dış işleri bakanı çıkıyor ve birleşmiş milletler istesin biz hamasa 2 dk. ulaşırız diyor. Irağı Pkk ile yandaşlık yapmakla suçluyor ama hamasın attığı füzelere hiçbirşey demiyor. Üzerine bide bir terör örgütünü destekliyor. Davosta hamasın istediği ödevi yapıp yıldızlı pekiği alıyor bir terör örgütünden.
Acaba gerçekten toplanan yardımlar savaştan zarar gören insanlaramı gidiyor , yoksa HAMAS'ın savaş çıkarmak için kullanacağı füzelere mi?
ORADA İNSANLAR ÖLÜYOR HERKEZ BUNU OY TOPLAMAK, ELİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN PROBAGANDA OLARAK KULLANIYOR.

Hiç yorum yok: